ALUMNI AMBASSADEUR

Baukje Dreimuller

Lang heb ik gedacht, zoals vast ook vele van jullie, dat er geen toekomst voor mij zou zijn zonder Houthoff. En ondanks dat ik Houthoff ruim anderhalf jaar geleden heb verruild voor een rol in het bedrijfsleven, is het mooie dat ik me nog bijna dagelijks een “Houthoffer” voel.

Niet alleen omdat ik nog regelmatig met mijn oud-collega’s samenwerk, maar ik denk ook omdat het familiegevoel dat Edward beschrijft dieper zit, dan ik aanvankelijk had gedacht. Als ik over Houthoff praat, moet ik mezelf nog regelmatig corrigeren als ik het per ongeluk over “bij ons” heb. Uit de enquête, die in november vorig jaar onder alumni is houden, blijkt bovendien dat ik hierin niet de enige ben. De resultaten laten zien dat oud-kantoorgenoten die al langer uitdienst zijn (+10 jaar) zich nog steeds verbonden voelen met Houthoff. Dat gevoel van verbondenheid willen we door middel van de Alumni Community vasthouden.

Als alumnus wil ik graag bijdragen aan het behoud van het familiegevoel en het langetermijnbelang waar Houthoff zich op richt. Het is mijns inziens een mooi initiatief om via de Alumni Community op de hoogte te blijven van Houthoff’s strategie en mee te kunnen denken hoe Houthoff haar dienstverlening kan blijven verbeteren en aanpassen aan de veranderende behoefte van haar cliënten. Daarnaast is de Alumni Community uiteraard een prachtig gremium om oud-collega’s te blijven spreken en ontmoeten, al was het alleen maar om mooie herinneringen op te halen en af en toe weer eens samen een avond door te kunnen halen.

Tot slot, wil ik iedereen veel leesplezier toewensen. Het thema van dit nummer spreekt mij persoonlijk enorm aan. Een van de belangrijkste redenen voor mij om Houthoff te verlaten was de kans om bij Renewi direct een bijdrage te kunnen leveren aan de circulaire economie, waarmee het tegengaan van klimaatverandering onlosmakelijk verbonden is. Een doel dat vele van ons, professioneel en/of persoonlijk, zullen ondersteunen en toejuichen.

Nog geen lid van de Community?

MELD JE AAN

Video
Contact

Verstuur