Wij willen Houthoff (nog) beter achterlaten dan we het aantroffen
VOORWOORD

BESTE OUD-KANTOORGENOOT,

Er komt een dag dat ook ik alumnus zal zijn. Iets waar ik me nu, na bijna 30 jaar verbonden te zijn aan ons mooie kantoor, nog niets bij kan voorstellen.

 

De gedachte dat ik ooit geen actief deel meer zal zijn van de Houthoff gemeenschap vervult mij met een onrustig gevoel. Gelukkig hoop ik wel altijd lid te mogen blijven van mijn extended family, zij het in een andere hoedanigheid. Jullie hebben deze stap al gezet, maar toch blijven jullie – bijvoorbeeld via dit mooie magazine – voor altijd lid van onze grote en sterke familie. Zo zie ik ons; als familie. We delen immers allemaal het Houthoff-DNA. We zijn ambitieus, nieuwsgierig, trots en ook redelijk eigenwijs. En zoals dat gaat met familieleden kunnen we elkaar een tijd niet spreken om toch aan een half woord genoeg te hebben en te voelen dat we een verleden delen.

Het is mijn rol als Managing Partner om vooral bezig te zijn met de toekomst van kantoor. Samen met mijn medebestuurders Albert Knigge en Gerhard Gispen, doen wij dat volgens het principe van rentmeesterschap: wij willen Houthoff (nog) beter achterlaten dan we het aantroffen. Het gaat om het familiebelang en dat is altijd een langetermijnbelang.

In dat licht is het ook niet verwonderlijk dat je in dit magazine stukken leest die gaan over klimaatverandering. Elk bedrijf heeft te maken met de gevolgen hiervan. Bij Houthoff geloven wij een belangrijke rol te kunnen spelen in het duiden van de juridische gevolgen van nieuwe klimaatwetgeving voor alle soorten cliƫnten. Waar je ook staat in het klimaatdebat, een ding is zeker en dat is dat er meer wetgeving zal komen op dit vlak. Als gevolg daarvan zullen er nieuwe businessmodellen en tal van andere kansen ontstaan die juridische toetsing vragen.

Houthoff is klaar voor de toekomst, zowel die van onszelf als die van onze cliƫnten. En jullie horen onlosmakelijk bij die toekomst.

Veel plezier bij het lezen van het Alumni Magazine 2019.

Edward de Bock
Managing Partner Houthoff

Video
Contact

Verstuur