OP DE HOOGTE

NIEUWS, EVENTS, BENOEMINGEN EN NOG VEEL MEER

LEES MEER

MAURITS DE HAAN BENOEMD TOT PARTNER

Afgelopen januari (2019) is Maurits de Haan benoemd tot partner. Hij is daarmee niet alleen de nieuwste maar, met zijn 32 jaar, ook de jongste partner binnen Houthoff.

“Studenten op de borrel vragen: ‘en ben jij dan een medewerker?'”

LEES MEER

BLIJF OP DE HOOGTE MET ONZE NEWS UPDATES

MELD JE AAN

BENIEUWD NAAR DE EVENEMENTEN DIE KOMENDE TIJD OP HET PROGRAMMA STAAN?

LEES MEER

VERHUIZING KANTOOR LONDEN

Ons kantoor in London, onder leiding van Jessica Terpstra en Oscar van Angeren, is begin 2019 verhuisd naar Old Broad Street, 800 meter van ons ‘oude nest’ vandaan. 17 jaar geleden zetten we al voet aan wal in Londen. Toentertijd werd het, naast en Amsterdam en Rotterdam, ons derde centrum wereldwijd. Inmiddels tref je ons kantoor ook in New York, Brussel, Tokio, Singapore en Houston. In deze steden wordt niet alleen de familienaam ‘Houthoff’ gedeeld, maar ook ons DNA: vakmanschap, leiderschap, ondernemerschap en teamspirit.

BESTUUR VERWELKOMT GERHARD GISPEN

Michiel Pannekoek is per 1 januari als bestuurslid opgevolgd door Gerhard Gispen. Gerhard vormt met Edward de Bock en Albert Knigge het huidige bestuur van Houthoff.

Michiel heeft drie jaar in het bestuur gezeten. Naast de reguliere werkzaamheden in zijn M&A-praktijk is hij werkzaam als ‘Chief International Officer’, waarin hij de verantwoordelijk draagt voor de internationale strategie van ons kantoor.

Gerhard maakte de overstap naar ons kantoor in 2016 en heeft veel ervaring met grensoverschrijdende insolventiezaken. Edward over de komst van Gerhard in het bestuur: “Met de strategische kracht en ervaring die Gerhard inbrengt, blijft ons bestuur onverminderd op sterkte.”

Over Gerhard:
• Studeerde in 1985 af aan Universiteit Leiden;
• Werkte bijna 30 jaar bij Simmons & Simmons LLP;
• Was van 1998 tot 2017 lid van de adviescommissie insolventierecht van de Nederlandse Orde van Advocaten;
• Werd dit jaar door Chambers Europe geranked in Tier 1;
• Kwam in april 2016 samen met Christiaan Zijderveld en het gespecialiseerde Involvency, Restructuring & Recovery team naar Houthoff.

BEDRIJFSJURISTEN OPGELET

Ieder jaar organiseert Houthoff in samenwerking met het Nederlands genootschap van Bedrijfsjuristen de Bedrijfsjuristen Monitor. Tijdens dit evenement komen actuele onderwerpen en relevante vraagstukken aan bod. Nu duidelijk wordt dat de nationale en Europese maatregelen rondom klimaatverandering verder gaan dan enkel de reductie van Co2, wordt ook de impact van klimaatverandering op het bedrijfsleven zichtbaar.

Tijdens de komende Bedrijfsjuristen Monitor wordt daarom nagedacht over de juridische gevolgen van klimaatverandering en hoe bedrijven zich hierop moeten voorbereiden. De verschillende visies op dit thema worden gebundeld in een naslagwerk.

INTERESSE?

Video
Contact

Verstuur